Το γραφείο μελέτης της AOPB κατέχει την τέχνη του σχεδιασμού καλουπιών έγχυσης και της προσαρμογής του σχεδιασμού των πλαστικών κομματιών στη διαδικασία έγχυσης.
Η μελέτη του εργαλείου πραγματοποιείται με βάση σχέδια σε χαρτί ή τον ψηφιακό ορισμό των κομματιών. Χάρη στην CAD, η ρεαλιστική απεικόνιση των προϊόντων σας θα δώσει μορφή στις ιδέες σας.
Εάν χρειαστεί, θα σας καθοδηγήσουμε στην επιλογή των υλικών και θα επικυρώσουμε μαζί τη γεωμετρία των κομματιών.
Φρούτο μιας τριμερούς συνεργασίας μεταξύ του σεφ Hubert Nobis και του μαρμελάδα André Guépratte, αφεθείτε να σας παρασύρει η τέλεια συμμαχία μεταξύ της γαστρονομίας και της πρωτοτυπίας που
προτείνει η μαρμελάδα μας από χόρτο.
Με την εμφάνιση ζελέ, παρασκευάζεται από μια έγχυση χόρτου, στην οποία προστίθεται κρυσταλλική ζάχαρη, 1% πηκτίνη φρούτου και 0,5% βιολογικό συμπυκνωμένο λεμόνι.
Αυτό το πρωτότυπο και φυσικό προϊόν ταιριάζει πολύ καλά για να συνοδεύσει μια πάπια φουά γκρα, πολλά τυριά ή μπορεί απλά να απολαυθεί σε μια φέτα ψωμί.
Θα είναι ιδανικό για να συνοδεύσει μια πάπια φουά γκρα, τυρί ή να απολαυθεί απλά με ένα λευκό τυρί ή σε μια φέτα ψωμιού.